maanantai 27. heinäkuuta 2009

Snoukkahommie@NZ


Täällä me ny sitte ollaan pyöritty jo viikon verran. Laskukamat on löytyny ja kiltti setä toi ne ihan ovelle asti. Ollaan snoukattu täpöö tuolla Cardronassa. Poksia, reiliä ja paippie riittää. Se on semmonen leikkikenttä, että ei oikeesti tiiä että mitähän sitä snoukkais ku tekis mieli olla joka puolella yhtä aikaa. Mullisteria ja reissuindyä on väännetty niin tuhannen. Hirveellä sykkeellä yritetään painaa hiileen siellä ultimate shreddereiden ja muitten seassa. Viikonloppusin sitä väkeä on enemmän ku Saipan matsissa mutta viikolla ei mee ihan nii hektiseksi tuo homma.

Tosiaan täällähän on kaikki ihan väärinpäin. Ollaan otettu haltuun tuo väärällä kaistalla ajaminen. Santeri oli jo vanha tekijä, mutta Ränenki vasemmanpuolen liikenteen neitsyys on menny. Ei nahkapuku purista pallia, tää on (epä)tavallista rallia! Meillä on reissuautona mahtava SUBARU. Subarullahan voi mennä mihin vaan. Ei olla vielä peruutettu mäen päälle, että katotaan sitä sit vähä myöhemmin :)
Santeri&Räne –hommat ei oo vielä lähteny ihan käsistä, vaikka välillä kanssaeläjillä on tietenki kestämistä. Eihän sille sirkukselle mitään voi. Mutta uskokaa tai älkää niin osataan me käyttäytyäkki aina sillon tällön. Ollaan löydetty tästä meijän kodin läheltä KUNTOSALI!! Wuhuu, salikortti ostettu. Santeri on ihan mielissään bodyPumpissa ja sai Ränenki koukuttautumaan bodyBalanceen. Santeri pumppaa teknon tahdissa ykkösiä ja kakkosia ja Räne nostaa penaa salikarjujen kanssa kilpaa. Salilla on myös SAUNA! Olihan se semi leimi, mutta ihan reilu suomalainen sauna kuitenki. Sielu lepää ja ruumis rehkii. Ei pitäs vyötärön ympärys ihan liikaa kasvaa täällä kuitenkaan.

Hyvä vaimo –pisteitä on kerätty. Sämpylöitä leivottu, tiskejä tiskattu ja pyykkiä pesty. Tämmöstä tällä kertaa, seuraavalla jotain toista :)

- Santeri ja Räne

PS. Kuvia myöhemmin lisää, koska sidekickillä on ainoo kamera ja siitäki akku loppunu ku eräs hiihto-ohjelmaa tekevä merkittävä henkilö oli ilmeisesti antanu kameraan väärän latausjohdon tai sit me ollaan vaan täällä kaikki niin kujalla ku ollaan pää alaspäin koko ajan.

1 kommentti: