perjantai 6. marraskuuta 2009

se o nättiä se o helmee



Joojoo, se on Räne täällä, elävien kirjoissa, kaikesta huolimatta!
Ootte varmaan huomannu, että expojen jälkeisenä viikkona facebookkissa näyttää kaikkien statuksena olevan jotain "kipee, sikainfluenssa, pirun expojen jälkitaudit" jne. Aika raakaa peliä noi expot, ku kaikki on saanu jonkunnäkösen (sukupuoli)taudin. Kysyisin vaan, että saako erikoismaininnan, jos pääsee ihan sairaalaan tiputukseen asti?

Ränellähän ei mitään Juhahommmia tai morgan freemaneja sunnuntaina ollu, koska ei osallistunu torstain jälkeen ainoisiinkaan skenepiletyksiin. Reippaana maanantaina kouluun ja siitä kämpille. Siinä iltapäivällä alko hitusen mahaan sattuun, mutta enpä pitäny sitä minään erityisenä hommana. Tossa neljän aikaan aamuyöstä alko kyllä sitten jo vähän enemmän nakertaan, ku mahakipu vaan paheni pahenemistaan ja laattaki oli muutamaan mukavaan otteeseen lentäny. Lähin sitte ensi-apuun ja vissiin ihan hyvä homma, että lähin, koska sinne jouduinki jäämään torstaihin asti.

Tulehdus-ja valkosoluarvot oli pompannu korkeelle ja laittovat kaverin tiputukseen ja tarkkailuosastolle suunnitelmana leikata umpilisäke irti. Niitten diagnoosi siis oli, että Ränen umpilisäke oli tulehtunu. No, yllätyyyys, sitte vasta leikkauksen jälkeen selviski, että ei se pikku pötkylä ollukaan tulehtunu, joku muu hommeli oli aiheuttanu tulehdukset ja muut vaivat. Mutta myöhästä rypistää ku paska on jo housussa, sinne jäi sairaalaan umpilisäke ja Ränelle sanottiin soronoo, lähe kämpille ja varaa ittelles jokku ultraäänet ja magneettikuvat, eiköhän sieltä joku vika löydy (kaikkien henkisten viottumien lisäks).

Nakertaa ku ice agen oravaa, ku ny tän takia joutu skippaan rukan snoukkahommat ja muutenki tarvi ottaa iisisti pari viikkoo. Jokapaikkaan sattuu ja buranaa kuluu. Tampereella tulee lunta ja Räne istuu kämpillä ja kattoo leffoja ku ei saa ees nostaa yli viiden kilon painoo. Enkä mää ny lähe millään neljällä kilolla reenaan penaa tai kyykkyä, sehän on ihan haistapaska touhua.

Stinky Kuortti on tehny myös comebackin, nyt on perjantai ja oon käyny viimeks maanantai aamuna suihkussa. hahha. Personal sidekick Laitinen on tulossa kylään. Se on ite keulinu, että kun on tyttöystävä ni ei tarvi käydä suihkussa. No, voi tätä peliä pelata kaksinki..

Joo mutta lähenpä tästä ny tuijjotteleen vähän lisää noita seiniä.. Toivottavasti Santerilta kuuluis jotain kivempia uutisia.. Ja että Räne pääsis joskus suihkuun.

Räne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti