maanantai 7. joulukuuta 2009

Rukan parkkikauden avajaiset




Nyt on parkkikausikin virallisesti avattu. Hyppyri oli suht jees. Kokoa ja näköä oli, mutta muotoja muutettu. Usu oli haettu penan ja kyykyn avustuksella. Pari kumpuun läsähystä kerto että jerkkua löytyy.

Aurinkoakaan ei Rukalta puuttunu. Suomen oma He-Man lähti takamaasto oppaaksi. Tärkeintä oli se aurinko, sitä piti mennä ihan toppiin asti kattomaan. Näillä leveyksillä ku se päivä on noin 2,5 tuntia pitkä. Pekka Pouta lupas seuraavan kerran auringon valoa helmikuulle, että pimmeessä se on tarvottava.

Näissä kekkereissä on tietenki tämä paarikauden avajais -sivutapahtuma. Jaken kauppa avattiin rytinällä ja Jaken tarjoilut oli suht kovat. Räne ei ees uskaltanu lähtee hakeen viime vuoden kaltasta lopputulosta.

Santerin ja Ränen seuraavan kisan reenit alko lauantaina siinä viiden aikaan. Kovvaa temppua nähtiin jo Kurun rinteessä. Stay tuned, millasta settiä lähtee parin viikon päästä. Tapahtuma on Fabulous ja välineenä sivakat, siis neljä kanttia ja sauvvat. Katotaan onko Santerin ja Ränen sauva- ja voidesponssit kunnossa tämän kisan jälkeen!

http://www.fabulousruka.com/

-Santeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti