perjantai 29. lokakuuta 2010

Peep show



Normi iltanahan ollaan menty viimestään kymmeneltä nukkumaan. Eilen sitte tehtiin ennätys ku tossa hotellin alakerrassa olevassa baarissa, Living Roomissa oli sellasen mimmisnoukkaleffan ensi-ilta kello 22. Leffa oli nimeltään Peep Show. Noo, nuo naisten snoukkaleffat on ollu aina vähä nii ja näin. Ei odotukset tätä kohtaan liian korkeelle nousseet. Traileri katottiin hätäsesti ennen leffan alkua, se oli lupaava. Se löytyy esim. tästä

Leffa oli tosi hyvä. Paljon reilejä ja todella paljon pannuja. Paljon sellasia mimmejä, mistä en ollu koskaan kuullu mitään. Laskeminen oli tosi luovaa, ei mitään perus banana treetä hinkattu puolta tuntia tai pelkkää putikkaa tai parkkia. Oli tosi kiva nähdä, että myös naiset voi saada näkyvyyttä eri tavalla, eikä kaikkien tartte mennä sitä perus kisatietä. Siis pannuista vielä sen verran, että meijän Shotgunin trailerin pannut ei oo mitään verrattuna ton leffan pannuihin. Niistä näkee, että nää mimmit on oikeesti yrittäny ja vielä onnistunukki. Paras näkemäni naisten laskuleffa! Että ei nyt pelkkää hyvää, niin vähä kritiikkiä. Niitä pannuja oli siis niin paljon, että parhaimpia ei nähdä pelkästään trailerissa eikä itse leffassa, vaan vielä lopputeksteissä. Eli mun mielestä loppuun ei tullu sellanen ihan häving fun -meininki ja niitä pannuja oli vähä liikaa. Sitte toinen pettymys oli sit nää perus "starat" kuten Kjersti Buaas, nii samat temput ku aina ennenki eikä oikee mitää erikoista sanottavaa löydy. Kattokaa leffa jos on vaa mahollista ja kertoilkaa omia mielipiteitä.



Lisää tosta ensi-illasta löytyy Les Ettesin blogista eli täältä
- Santeri

Ps. Ois kiva nähdä leffa heti uudelleen. Tosta meiningistä haluun ottaa kyl vaikutteita. Ja tuli ikävä Shotgunin kuvauksia... Koska kuvataan jatkoa?! huhuuu!

2 kommenttia:

  1. Kuules ku Peepshow ladyjen budjetti ei oikein riittänyt suomeen asti alkulupauksista riippumatta ja meikän aikataulu on eri universumista jouduin perumaan suomen ensi-illan (piti olla 2.11). Leffa näytetään kuitenkin boardexpossa ja uutta ensi-iltaakin suunnittelen heti kun kiireiltäni ehdin. Toisin sanoen "mul on se leffa" :)

    VastaaPoista
  2. Nonni, sieltähän sitä infoo tuli. Harmi ku ensi-ilta on peruttu, mut ei muuta ku expoilla kattoo leffaa. Lisäsin tosiaan tohon vielä linkin Les Ettesin sivulle, jossa on ensi-illasta enemmän. Kuvaan on päässy myös reportteri Santeri. Löydätkö kuvasta?

    - Santeri

    VastaaPoista