torstai 25. joulukuuta 2008

joulua ja muuta mukavaa


juu elämä heittelee ränee ja santeria eri teille, vähän ehkä ollu hukassa ilman puoliskoa mutta eiköhän se tässä. onneks on ruokaa että voi syödä suruun ja ikävään ja vaikka ihan muutenki. sillä ruokahan ei meiltä lopu. suunnitelmissa on himmeet ruoka overdoset ni sitte voi hyvällä omallatunnolla ja motivaatiolla alottaa herkuttoman tammikuun ja laihtua silmissä. 

rukalla on kiva snoukkailla, vähä on pakkasta, turisteja, jäätä ja möykkyjä ländissä mutta eipä se haittaa ku on joulumielellä. vaikka varmaan kohta haihtuu vimosetki rippeet siitä joulumielestä ku tunturi alkaa täyttyyn etelän vetelistä ja muista janttereista jokka tulee uueks vuojeks shreddaan rukalle. suunnitelmissa santerilla ja ränellä on katoomistemppu jonneki aivan muualle, mutta en kyllä tiiä onko siihen sitte loppuviimein usua. varmaan joutuu nöyrtyyn ja jäämään pisteeseen vetään muuveja. unelmat mökkipileistä kariutu kun isä ja äiti kuortti ilmoitti jäävänsä viettämään uutta vuotta tunturiin. santtaana. tarvii varmaan naamioitua kiveks tai jokskuks. no kreisiä menoa varmaan tiedossa kuitenki.

juueikai siinä, ruka kuittaa nyt ainaki siihen asti että räne sekä santeri löytävät jälleen toisensa ja lisää kuivia läppiä syntyy. tällähetkellä ei ajatus oikee kulje, tulee ihan turhan korrektia tekstiä. vois koittaa lisätä jotain hirveitä kuvia vielä tähän pikku mausteeks.

mukavaa joulunjatkoo ja katellaan vaikka tapanin tanssiaisissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti