maanantai 22. joulukuuta 2008

Snoukkailua Rukalla

Joulu lähestyy ja kulkuset raikaa kaikkialla, ratiossa, bistrossa, Jyhkän kuppilassa.. Onneksi oman pään sisällä soi vaan bäkkärit ja spaissarit. Ei jaksas tätä jouluhössötystä ja tuhansia turisteja yhtään. Aateltii, että jos joulu ja uusi vuosi peruttas Rukan osalta tänä vuonna kokonaan.. Eli turistit menkää Leville ja perheet Suomulle!

Tänään oli maukkaan makia pulukkailla. Oltii iha ku tsiik liekeissä! Parkkimanakeri NIFI Änz on tehny hyvvää työtä. Rinteestä löytyy isoa ja pientä linkoa ja sitä rautaa tietenki.

Elämä ei oo pelekkää laiffia, vaan ollaan tässä tällä kauella ehitty harmitella paria asiaa:

- Kumpareen kuntosali oli ennen semmonen walk in könttimesta. Eli ei muuta ku pirttiin ja lihakset kasvo silmissä. Mäskit iltapalaksi ja kreakolaa jälkkäriksi. Nykyään. Happy Family on ottanu mestat haltuun ja pena ollu kateissa. Tramppa lähteny kahtelemaan miltä Kuusamon liikuntahalli näyttää ja jalista pääsee pelaan pelekällä pleikkarilla, sillä meinaavat pistää keilahallin siihen paikalle. Miten käy teinien piletyksen tästä etteenpäin?

- Skipussi. Alakutalavesta se ei kulukenu ollenkaa. Joutu haikkaamaan mäkeen! Siinähän kulu kalorit. Ja nyt ku lähtee Kuusamoon vaikka kiekkäriin shopauttaan nii perivät 6€/suunta. Suurta riistoa, ei enää kausikorttilaisilla oo mitään aleja.

- Parkkeeraaminen. Vaikka parkkipaikan avajaisia vietettiinki pari viikkoa sitte nii silti autoille ei meinaa löytyä paikkaa. Jos pistää auton väärään paikkaan niin saattavat pistää ikkunaan 25€ pikavoiton. Toinen mahollisuus on tämä kaikkien rakastama parkkihalli. Siitäki lystistä saa maksaa 5€/vrk. Huoh.

Sysipaskan kuvaukset alkaa parin viikon sisällä jos joulupukki tuo kameran tai uusi vuosi tuo kuvaajan! Kuvaaja/leikkaaja on siis hakusessa. Kiinnostuneet voi ottaa yhteyttä sysipaska@gmail.com :D

1 kommentti: