keskiviikko 3. helmikuuta 2010

lunta tullee ovista ja ikkunoista



Moikka rakkaat blokimme lukijat. Anteeksi ku postauksii on tullu niin vähän. On ollu niin mahtavaa snoukkaa täböö, ettei oo ehtiny koko ajan päivittää. Mutta tosiaan piti laittaa tänne nyt tää päivän asu, niinku oikeessa muotiblokissa kuuluukin.

Kuva on tietenki vähä huono, koska otin tommosen kaveriyllätti -tyyppisen kuvan ite itestäni. Mutta mulla on päällä Iconin ryijyt, bolle lasit, bulan pipo ja dakinen hanskat.

Sitte yritin kuvata itteeni ku vedin pressiin frotti rokkarin. Toi näyttää lähinnä kämäseltä fiftariyritykseltä, mutta parempaa ei ny oo tarjolla :) Koittakaa kaikki lukuisat lukijat kestää.

Sitte tiedoksi vielä kaikkille, että kevään aikana tässä blokissa järkätään lukijaäänestys ja luvassa on mahtavia palkintoja. Santerin ja Ränen kaapeista löytyy mahtavia kätköjä :)

Ps. nyt on tosiaan Rukavaara niinkö koko muuki Suomi täynnä sitä ihtiään, eli taivaallista lunta. Menkää mäkkeen! Eiköhän myös oikeita rinnemuoti-ikoinetakin eksy vaaralle taas!
PPs: Tossa yhessä kuvassa on sit tommonen hauska bonkki, joka löytyy ite manakeri Lakelan pikku kätösin pystyttämänä Battery Parkista

2 kommenttia:

  1. vitsi saana oon kuolannu sun rinnetyyliä jo vuosia! nytki mun pitäs olla jo nukkumassa mutta en saa silmiäni irti noista bolleista! voitsä muuten kertoo mistä ostat noit bulan pipoja, oon ettiny vaik mistä mut en löydä. en malta oottaa sun blogikisaa, voitsä vähän vihjaa että mitä palkintoja on tulossa pliiiz!

    VastaaPoista
  2. Hei, jos liikut Rukan alueella niin käy kattoon Ruka Shopista ja Rukan pro shopista. Siellä ne kaikki proot käy!

    Palkintoina luvassa ainaki Ruka Pyhä Halti reppua!

    - Santeri

    VastaaPoista