lauantai 6. helmikuuta 2010

Santerin ja Ränen yhteinen viikonloppu Rukalla vol2

Nonii, Räneki pistää jälleen oman kortensa kekoon blogin päivittämisen suhteen. Oon tainnu olla niin muumio, että mun elämässä ei oo mitään kerrottavan arvosta tapahtunu. Koulu on ottanu osansa mutta onneks aikaa ja intoo on löytyny myös snoukkaamiselle. Meikän kotikeskuksessa Sappeessa on sitte muuten pikkasen siistit setupit, hyndää, rautaa, seinää ja patjaa löytyy nii ettei tiedä, että mitä vetäis. Siellä on hyvä ollu kaverin noukkailla, mutta ohan se mahtavaa lyyä taas Santerin kaa viisaat päät yhteen ja pistää sirkus pystyyn täällä meijän tukikohdassa Rukalla.

Ankaraa palaveria ollaan pietty Pisteessä koskien meijän järjestämää gimmojen laskutapahtumaa Twisted Sistersia. Näyttäs siltä, että pelkästä läpänheitosta Uuessa-Seelannissa kesällä tuleeki sitten ihan tositapahtumaa. Kolmen viikon päästä pitäs sitte pärähtää Sappeessa. Toivottavasti ei pärähtäis ihan pelkästään housuun, sen verran jännittää nimittäin hommat. Eihän meillä mitään kokemusta tai hajua mistään tapahtumien järjestämisestä oo. Luotetaan siihen, että kun Munkki-Pehkonen ilmestyy paikalle niin asiat vaan loksahtaa itestään kohalle, niinku Santerin tapauksissa yleensä on tapana ollu.

Muistakaahan seurata blokia, varmaan tässä lähiaikoina pistetään vähän tapahtumainfoo Twisted Sisterssista ja päivitellään että miten ne hommat edistyy. Tässä vielä illan iloks upeeta matkapuhelinkamera materiaalia, ollaan vähä kuvailtu uutta kimmojen snoukkaleffaa Santerin kaa. Nii tässä vähänniinku teaseria.

-Räne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti