keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Kisakireyttä

Jännäkakka meinas taas olla housussa ko oli kyseessä KILPAILUT!! Sen bibin ku pukee päälle nii alkaa samantien jalat tärrää ja syän tykyttää. Siellä oli taas Kiinan monnia tiimiasuissaan pistämässä isompaa settiä ko pojat ja ei nuo euromuijjaatkaa huonoja ole. Meijän hiitissä oli mun ja Ennin lisäksi vaa yks semmonen, joka ei ollu euro cupissa top 10, eli siitä lähettii altavastaajina kyykyttää muita. Ekan ranin ländäsin ja tokalla muka sitte "pistin pahemmaksi" ja eihän sitte siinä lähteny. Pisteitä heru 12,7 ja sillä irtos hiitin 9. sija. Molempien hiittien kaks parasta meni suoraa finaaliin ja sitte sijat 3.-5. menevät huomisiin semeihin.


Päivän asu



Helpotusta jännäkakalle tarjoaa toitoi



Paippi oli tikissä niinkö isonmaailman meninkiin kuuluuki



Enni kisan jälkeisissä tunnelmissa

Sitte ku kisat oli ohi nii hinutettiin hyndiä ja jibbailtiin menemään. Ihan mukava laskupäivä. Kämpille ku pääsi nii ihan lopussa ja jäseniä kolotti. Ei se auttanu ku mennä penthousen pojille keittää kahavit.


Saas-Feen kylä gondoolista katsottuna

Huomenna vielä mäkkeen. Hyndiä hyppimään ja kannustamaan Suomen pojat voittoon. Anttihan meni tatsilla suoraa finaaliin ja I-E ja Kumpulainen sitte semien kautta huomenna. Lue täältä vähä median mietteitä. Perjantaina sitte lähetään kattelemaan Suomeen niitä "moro mitä jätkä" -messuja...

- Santeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti