maanantai 12. tammikuuta 2009

Santerin matkassa; BEO 09


Kisathan ei menny ihan niinku elokuvissa, eli ei lähteny samalla tavalla ku purkka tukasta. Pettymyksestä toivuttua jäljellä on enää ruskettunut alanaama ja iso mustelma reidessä ja tississä. Sen siitä saa ku fronttirokkari liuskahtaa alta. Nyt meikä sitte vaa kuvailee Kinosta ja kannustaa Suomen pojat voittoon. Aina täytyy olla joukossa yks joka käyttää rexonaa ja se on tällä kertaa meikä (tuoksuna kurkku, vuoden vihannes).

Semmonen hauska juttu Banaanista täytyy kertoa. Ennen paippikisaa hain riderloungesta banaanin evääksi, otin sen taskuun ja aattelin että laitan sen reeppuun paipin yläpäässä. No, se reppuun laittaminen oli päässy unohtumaan oli varmaan muuta kateltavaa ja ihmeteltävää. Banaani kulki sitten mukana koko reenit ja ekan kisaranin jälkeen löysin sen sitte taskusta täysin muussaantuneena. Sitä voi kutsua bananasplitiksi.

Tästä tarinasta innoittuneena kohti uusia pettymyksiä ja opettelemaan banaanibäkflippejä!

Ps. Koska foto on kiva ylläri niin kannattanee hankkia tommonen banaaninsäilytyskotelo!

Sitte vähän kisatunnelmaa. Vaikka en mikää kisakiree88 ookkaan niin pakkohan se on vähän päivittää :D Parkki oli tosi hyvässä kunnossa, sitä voi pikkusen hehkuttaa. Tietenki normaaliin BEOtapaan, meillä tavallisilla kuolevaisilla ei ollu reenipäivää ollenkaan ja ennen kisaa ehti vetää neljä rania. Mutta lahjattomathan reenaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti