tiistai 6. tammikuuta 2009

Sirkus 24/7?!


Vuosi vaihtui Rukalla hyvin kylmässä säässä. Pelekissä lepardilekkinsseissä juokseminen talvijärven jäällä vuoden ensimmäisinä tunteina tuotti tuskaa täydellisille säärille.. Vuosi kuitenkin vaihtui ja Santeri ja Räne ottivat sen vastaan missä muuallakaan kuin Pisteen terassilla. Iki-ihanat hiihtikset laskivat soihtulaskua ja meikät huuteli lupauksia ilmoille. Pitää tietenki tehdä lupauksia, että on jotain mitä sitten pettää.. Ei muuta kun kohti uusia pettymyksiä!

Nyt Santeri ja Räne on kuitenkin joutuneet eri teille. Kuinka harmillista. Molemmilla on ollut sopeutumisvaikeuksia. Räne on kärsinyt masennuksesta sekä persoonallisuushäiriöstä (kutsuu itseään Jussiksi) ja Santerin vieroitusoireet näkyvät kuumeiluna ja köhänä. Tämä ongelma korjaantunee vasta kuukauden päästä. Nähtäväksi jää onko kummastakaan mitään iloa. Luultavasti ei. Mutta miten käy sirkuksen? Onko apinaa talossa? Missä on elefantit ja leijonat? Ei välttämät pysty pitämään yllä 24/7! Huh.

Santerin ja Ränen tapahtumakalenteri alkaa pikkuhiljaa päivittymään. Meidän sihteeri on valinnut tapahtumat ja kisat missä edustetaan tällä kaudella. Tässä linkkejä muutamista mihin otetaan osaa:

http://www.tignes.net/GB_europeangayskiweek.html.

http://www.suomennaislautailijat.com/tapahtumat.php

http://www.sonkajarvi.fi/?deptid=14952

http://www.kuopionpainonnostajat.net/penkkism/

Sysipaskan kuvaukset ovat tietysti käynnissä ympäri suomen ja euroopan koko ajan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti