lauantai 10. tammikuuta 2009

sitä sun tätä, enimmäkseen sitä


juu ei ookkaan taas kauheesti kerenny päivitteleen plokia, te kaikki tuhannet lukijat siellä saleen ootte iha huonoina ootelleet, että koska santerista ja ränestä jälleen kuuluu. mutta nyt suru pois, täällä ollaan vielä ja ihan melkeen entistä ehompanakin. vaikka ränen ja santerin tiet ovat fyysisesti erkaantuneet on sama, ikuinen, ainutlaatuinen henkinen köneksöni aina päällänsä, 247 vähä niinku se sirkus.

mutta joo on sitä sirkusta tosiaan olluna tässä. räne on reissannu kotimaassa, käyny etelänlomalla serbiassa ja santeri ny painattaa euroissa ja varmaan juuri tällähetkellä psyykkaa itseään BEO:n slopestylen kisaan. rohemiinit on veetty ja paikat venytelty ni joha luulis lähtevän. kisakuulumiset kerrotaan sitten tietysti välittömästi kaikille ketä se nyt sattuukaan sitten kiinnostamaan. meitähän kiinnostaa.

vähä ressiäki kyllä pukkaa ku pitäs ittensä saada sinne kiinanmaalle jollain ilmeellä ja vissii deadlinet sulkeutuu juuriki näihin aikoihin eikä kukaan oikeen tunnu tietävän mistään mitään. ku sinnehän tarvii kaikenmaaliman viisumit ja lennotki hommata ja rahaaki kuulemma. sponssikassassa ois vielä tilaa, vaikka räne saikin kostilta ja markolta 80:n sentin avustuksen. se on kyllä hieno homma. täytyy varmaa tehä joku tarra markon ja kostin naamasta ja lyyä lautaan kii. että avustuksia otetaan vastaan. saa antaa nii paljo ku huvittaa.

juumutta eikai tännekää ny sitte tällähetkellä kurjuutta kummempaa. täällä sitä riudutaan meneen ja käydään snoukalla. räne vois laittaa ittensä kohta rukan pussiin. ja kuka tietää jos lähtis santerin perässä euroihin. alkaa oleen nimittäin ikävä apinan veljesten toista veljestä. kyllänäino.

palaillaan,

räne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti