lauantai 21. helmikuuta 2009

Keijon nimipäivä!


Kyllä tää Kiina on sitte ihmeellinen maa. Ruoka on tosiaan kiinalaista ja ihmisillä vinot silmät. Maassa maan tavalla ja omatki silmät näyttää vinoutuneen. Vessassa haisee ku rotta, en tiä onko seki joku paikallinen herkku.

Sotilaat tosiaan pitää järjestystä yllä niin on turvallinen olo. Ei tartte pelätä, vaikka lähellä venäjää ollaanki. Hyvännäkösiä jaappanilaisia on löydetty pari sekä ihan kiva unkarilainen. On sitte tullu harjoteltuu ni haon lisäksi konitsivat ja lontoota tietenki väännetty. Eli kansainvälinen meininki ja suuren urheilujuhlan tuntua. Pinssejä pitäs koko ajan vaihella ja heittää ylämoit ja poseerata kuvissa. Eilen meinattiin kuolla ku yks paikallinen kiinanmuju otti kuvaa ja sano näin " one, two, three, SMELL".

Väkeä taitaa olla enemmän ku saipan matsissa.

Paippi on täälä enemmän ku sata jänistä. Sitä on ollu kyllä smuutti laskee. Ei ne meijän ilmat mitää koreanmujujen ilmoja oo, mutta representing tinyair on aina paikallaan! Reenejä ollu joka päivä parin tunnin ajan, nää illat menee sit neppailuksi, mutta on me syömisen ja facebook-statusten päivittämisen lisäksi muutaki aktiviteettia keksitty. Sporttailulinjalle menny, mutta ompa paha.

Tänään ku oltiin mäessä niin Keijo oli taas tullu omilta retkiltään mestoille ja oli sitte juhlinu yksinään omaa nimipäiväänsä. Löydetiin se sitte meijän huoneesta juhan kanssa.. Annettiin sit Keijolle rauha levätä.

Räne tossa järkkää jotain sulisturnamenttia, kaaviot ja kaikki (kisa=pakko voittaa). Joten pitää tästä lähtee verryttelemään!

- Santeri & Räne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti