maanantai 23. helmikuuta 2009

neppailua




Maoershanin leirikoulun leirintäalueelle on saapunut insomnia eli unettomuus. Unettomuus on tila, jossa ihminen ei yrityksestään huolimatta nukahda, pysy unessa tai hän herää jatkuvasti aamuisin liian varhain. Siitä kärsii lähes jokainen jossain elämänvaiheessa. Arviolta 4-10 % aikuisisväestöstä kärsii pitkäaikaisesta unettomuudesta. Tällähetkellä kello on jotain sata paikallista aikaa (yleensähän se on siinä viis) mutta ränee eikä santeria kumpaakaan nukuta piirun vertaa. Neppailtiin hetki tuolla omissa lavitsoissa mutta päätettiin sitte lähtee yöjuoksuille ku ollaan niin kapinallisia. Täällähän siis on aikamoinen kasarmimeininki ku äskenki tossa ku pelattiin urheiluhallissa futista porukalla ni palvelijat tuli lyömään valot pois ja jotain huutaan että nukkuun. Mutta mehän ei nukuta. varsinkaan jos joku käskee. normaalisti joka ilta ollaan tässä vaiheessa jo veetty pötköö hyvät tovit eikä oo paljoo tarvinnu unta kysellä. vissii joku himmee jetlaagi päällä ku ollaa niin maalimanmatkaajia. tai santerilla ainaki on ollu ku se on heräilly neljältä ja ties millon ja puuhastellu sitte aamuyöt omiaan. saleen vaan keijon kaa painanu hiileen tua pitkin käytäviä. ränestä taas tuntuu joka aamu ku se herää, että revittäs keskellä yötä petistä vaikka unia ois alla jo semmoset sopivat kasista ysiin tuntia. ihme touhua.

huomena iltapäivällä (tai siis niingu tänää) ois sitte vissii ne paipin karsinnat. hahha. taktiikkapalaveeriki tossa piettiin. alko ihan jännittään melkeen. santeri starttaa kouruun tokana heti jonku kiinanihmeen jälkeen, kun taas ränen lähtönumero on 24. sama ku sen ikä. iästä puheenollen, meijän suomenjoukkueen hieroja kyseli tänään aamulla meijän ikää eikä väkisinkään uskonu ku kerrottiin totuus. sano että tarkastaa siitä joukkue-esittelyvihkosesta. vissiin taas semmosta sirkusta ollu, että tuli todistetuks, että se henkinen ikä ont tosiaan väliltä 9-14 vuotta. hahha.

muuten menny ihan mukavasti. ollaan syöty ja snoukattu. tänään bruna paisto ja lasku maistu paitti santerilla ku sillä hajos side ni se ehkä vähä nakersi. mutta eikai siinä. huomenna kaks warm-up rania ennen ite kisaa, joten näillä mennään, mitä on annettu. kuvissa vähän tunnelmia paipilta ja ruokalasta. eipä meillä muualta paljoo materiaalia oo ku ei muualla hengaillakkaan.

laters,

räne ja santeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti