keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Ei mitkää hippohiihdot






Nonnii. Me käytiin ny pyörii tuolla paipissa tuhansia jopa satoja asteita. Ei ollu meno ihan niinku hippohiihdoissa (Peksiä lainatakseni), sielä oli jos jonku sortin hiihtäjää pyörittämässä hyrrää korkeemmalla ku Kiinanmuuri kasvaa. Ei meillä suomineidoilla ollu sit ihan sitä jykevintä ennakkosuosikin asemaa sielä. Räne paransi menoo ku sika juoksuaan, olemalla karsintojen 16. Ylafemmat ja muut hangloossit Ränelle. Santeri uhmasi maanvetovoimaa olemalla karsintojen kuudes. So stoked oli pakko huutaa ilmoille ja lähtee shreddaa all over the China.

Finaalipäivä koitti ja odotukset oli tietenki katossa. Pertsa pisti voijjetta lankkuun, että lähtis ku tykin suusta. Noo, ei ne ranit menny niinku elokuvissa ja kinukkien päänahka jäi Santerilla saavuttamatta. Santeri oli sitte loppupeleissä ainoona valakosena neekerinä finaalissa olemalla kisojen viides. Kinukit pisti niin kovia ilimoja, että alako jopa suomenpoikiaki jännittämään. Ehdotettaski että douping testissä katottas, että millasia ne pissavehkeet oikeesti on :D Äijämenoa ja se on hienoa. Eli palkintopallia ei olla päästy näkemään...

Huomenna aateltiin suunnata täältä keskitysleirikoulusta suunta kohti Harbinia ja kahtomaan ossaako ne suomen mujut pelata sitä lätkää. Perjantaina on sit vielä miesten big air (naisia ei päästetä ees hyppäämään, mikähä siinäki). Sitte on vuorossa enää lauantaina lopettajaiset ja kahtellaan sitte lissää mihin Santerin ja Ränen matka jatkuu. Luultavasti lisää sirkusta kuitenki luvassa.

Pääapinat kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti