torstai 19. helmikuuta 2009

NI HAO, CHINA2009






















MORJESS!!

Keijo oli lentokoneessa messissä ettei tarttenu kahestaa pyöriä.

nyt on santerin ja ränen sirkus lähteny niin käsistä ettei pysty tajuaan oikeesti. ollaan täällä kiinassa, harbinin universiaadeissa nimittäin tällähetkellä. ei ihan samanlainen kisameininki ku jossain suolicupissa aikanaan. omin nokkinemme löydettiin pekingin kautta sinne harbinii mutta siellä kentällä sitte sai jättää aivot narikkaan huoletta ja heittäytyä vaan huolehdittavaksi. bussilla vietiin ees taas ja kamat kannettiin. kokoajan ympärillä jotain ihme kiinanmiehiä vartioimassa ku buckinhamin palatsia konsanaan. noi avajaisethan ei kans ollu mikään ihan perusmeiningit. parisenkymmentätuhatta katsojaa vaan hurras ja huusi ku marssittiin suomen joukkueen mukana lippuja heilutellen läpi stadioonin. sitte katteltiin ku ihmiset lenteli katossa ja kiinanmies pisti parastaan isoilla kamoilla ja isoilla valoilla. sitte tietenki perus ilotulitukset ja olympiatulen sytyttämiset siihen päälle ni jo oli pää pyörällä ränella ja santerilla. meni vähä överiks toi toiminta, mutta tulipahan nähtyä. vähä nakersi ku ei ollu nukkunu eikä peseytyny (no toi ei ny oo mitenkään hirveen poikkeuksellista ränelle ainakaa) yli vuorokauteen. mutta onneks sinne kämpille päästiin sitte vihdoinn ja viimein ja ihan smuutti mesta on. takapihalla tenniskentät ja juoksupyörät (kuntopyörä sekä juoksumatto) ja etupihalla paippi. alakaa löytyyn. ruokaaki saa parin tunnin välein ni pysyy muijat tyytyväisinä.

meijän kisatiimiinhän kuulu sitte myös kiira korpi sekä keijo. ei olla missään ihan huonossa seurassa saakeli soikoon.

joo eikai siinä. vähä vielä pyörällä päästään ekan päivän jälkeen mutta eiköhän tää tästä lähe pikkuhiljalleen. vois painaa syömään tonne kiinalaiseen ravintolaan (täällähän jokainen ravintola on kiinalainen ravintola) ja sitte vaikka tehä jotain muuta. ZAI SHIEN!!

räne ja santeri

2 kommenttia:

  1. aika jännä juttu.. hyvin jännä, että sielä on niinki paljon kiinalaisia ravintoloita.
    not so huh huh. pitäkää tyäret masut pulleina! oha se lepiää ku ei tarvii ees kamoja kannela. tootte julukkiksia, saanko nimmarin uusimpan seiskan kanteen?

    VastaaPoista
  2. haahha, marjaterska. Eniting for youuu!

    VastaaPoista