lauantai 10. huhtikuuta 2010

ciao bellissimo, andiamo tortellini!


Terkkuja Itaaliasta, Räne lähti tänne Livignoon shuuttaan vähä kataloogi- ja mainoskuvia Levelille.
Aika pirun nättiä on ollu, aurinko paistaa ja Livignon parkki on ihan uskomattoman mahtavan upea. Linjaa löytyy joka lähtöön, tuhannen isoo hyppyriä ja rotkohyppyriä, paippia, jibbiparkkia ja ties mitä. Perässä hyörii paikallinen Erkki ja myös toinen kuvaaja, joka tekee jotain juttua Italian MeNaisiin. Meikä ei aina ihan oo kärryillä ku nää kommunikoi oikeestaan italiaks kokoajan ja välillä unohtaa että yks kaveri on ulkomailta. Kovasti ne huutoo ja viuhtoo, ehkä parempiki vaan, etten tajua mitään. Mutta nää on kyllä hullun hyvää sakkia, tosi ystävällisiä ja kokoajan pitää huolta, että kaikki on hyvin. Ei oo nälkä- eikä väsykiukku vaikka päivät venyyki aika pitkiks.

Eilen päästiin johonki luksuskylpylään lilluun. Sieltä löyty kaikennäköstä ihmeparannusta, oli mutakylpyä, porekylpyä, kylpyä, aroma-psykoterapiakylpyä ja vaikka minkänäköstä valohoitoo ja välillä juotettiin jotain yrttejä. Ränellä ihan pää pyörällä mutta oli kyllä hullun smuuttia. Aika rentoutunu olo illalla. Sitte viä kunnon itaalialainen himalätty naamariin ja oli aika valmista kauraa unelle.

Huomenna mennään vielä kuvaan hyvännäkösyyskuvia ihan studiolle. En tiiä millä ne meinaa photoshopata jotain meikän naaman tilalle. Kaippa ne jotain keksii. Ei oo ainakaa fygestä näyttäny olevan pulaa. Hieno, että otin mukaan peräti yhen hengapaidan. Seki on musta. Eikä kuulemma saa olla kokomustaa. hmm. Lainaan varmaan taas jotain Valentinan (levelin naistenmalliston team manageri) kamaa niinku lainasin myös sen bikineitä. Onneks se on vaan jonku puolet pienempi ku meikä. Niistä bikineistäki tuli kivasti tissit pihalle, just ja just peitti kriittiset paikat. Huh. Ei ollu nättiä kateltavaa.

Nyt lähetään taas jonnekki vetään pastaa ja pitsaa naamaan, en oo ihan varma mitä tapahtuu. Andiamo ne huutaa vaan. Se tarkottaa, että mennään.

ARRIVEDERCI,

Räne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti