maanantai 26. huhtikuuta 2010

kevään 2010 rinnemuotia ounasvaaralta ja vähä muutaki

Joo tosiaan viikonloppua vietettiin Rovaniemen Ounasvaaralla, Santerin porukoilla sekä Kauppayhtiöllä. Ounasvaaralla törmättiin Suomen kuumimpiin snoukkareihin, ja yksi erottui joukosta. Hän oli Jani Isaksson, joka oli pukeutunut oikeen tyylikkäästi, kivoihin väreihin ja rensseleihin. Jani halusi ehdottomasti poseerata tähän sysipaskan muotiosioon meidän kaikkien iloksi. Kiitos Jani!




Vkonlopusta selvittiin jotenkuten ja nyt Santerin & Ränen sirkus on saapunut takaisin Rukalle. Täällä vielä armotonta snoukkaa ja reeniä kohti tulevaa, Suomi-urpojen ja maailman ärsyttävimpien teekkareitten luvattua juhla-aikaa, keskiviikko-sunnuntai välistä yhtämittasta yötä eli siis tietenkin vappua! Rukallahan vietetään lumilautakansan mahtavinta tapahtumaa, Wappulounasta. Seuratkaahan silmät kovina, aikamoista materiaalia saattaa olla luvassa tulevina päivinä.



Sitten vielä tähän loppuun vähä make-up vinkkiä Ränen meikkipussista. Tää keväthän on tunnetusti vähä semmosta villiä ja hektistä aikaa nii noi Jari Porttila-tyyppiset silmäpussit on varmasti monen meidän ongelmana. Tosta vähän Maybelinen dream matte mousse meikkivoidetta, halvinta tietenki mitä kaupasta löytyy, naamariin ni johan peittyy Porttilat. Ihan meikän feivorit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti