torstai 15. huhtikuuta 2010

Tyttösessarit 2010 Ruka





Tyttösessarit on onnellisesti ohi. Kerranki jäi sessareista muutaki käteen ku hyvä mieli :) Eli hyvä buugi ja taskut täynnä käteeeistä.

Kekkerit meni kerrassaan loistavasti vaikka keli oli ihan hirvee. Sheippariryhmä eli vuoden poikaystävä titteliä havittelemassa olleet Pekko ja Joel olivat sheipanneet hyndät priima kuntoon.

Keskiviikkona alotettiin valmennuksilla ja siitä edettiin kirpparin, workshopin, keilauksen, tiimireilikisan ja Ennin mitalikahvien kautta lauantain huipennukseen eli itse TTR kisaan. Jännä kakka housussa painettiin rania hiileen. Ennin jalan jäljissä oli hyvä mennä, silmät kiinni ja suolatun yläboxin nokalta päkki hiparia vaan pyörii. Siistein tunne pitkästä aikaa, se oli semmonen bon vojage fiilis, että tätä on tehty ennenki, mutta kerta se on ensimmäinenki. Kisat ei ois voinu oikeestaan paremmin mennä. Tyytyväinen olin myös siihen ku muijat laski ihan törkeen hyvin.

Eihän tää homma ihan pelkäksi snoukkaamiseksi jääny. Tietenki kisapuuskuttajana vaihdoin kamat joka laskun jälkeen, eli kahdesta kantista neljään kanttiin ja painoin molemmat slopestyle kisat siinä putkeen. Suksilla lähti lehmää ja kolmosta molempiin suuntiin. Lahjattomat reenaa!

Voittajia ja häviäjiä sitte palkittiin kisan jälkeen. Hanski sai parhaalle poikaystävälle kellon miehekkäimmästä tempusta eli svittipäkkikolmosesta (vittu det var sick svitti bäk tre). Enni voitti myös miehekkäällä ranilla ja todella oikeutetusti. Meikä oli onnesta soikeena toka ja ulkomaan vahvistus Claire kolmas. Kerran oon saanu MOFYsta 50€ ja nyt tuli sitte Barcelona reissurahaa vähä enemmä. Nättiä ja helmee. Ja tietenki tärkein palkinto oli i'm a skier -paita. Kuin siistiä, mahtu vielä melkeen päälle!

Eikä nää sessarit suinkaan tässä ollu. Vielä oli edessä punasta mattoa, huumeita, oscar palkintoja, kauniita naisia, paparazeja, turvamiehiä... Eli Hollywood kemut pisteessä. Huh. Paikalle oli jostain kumman syystä ilmaantunut ihan liikaa lätkäjätkiä ja ihan häneksihän ne kemut meni. Eli ei lähteny niinkö elokuvissa...




Nyt sitte leuka rinnassa kohti uusia pettymyksiä. Oon suunnitellu, että alkas tekee lapsia, tämä video jollain tapaa innoitti siihen. Toisaalta voihan sitä kummityttö Ainua alkaa kouluttamaan. "AI ET HALUA SNOUKKAA?!?!?!?"




- Santeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti