torstai 22. huhtikuuta 2010

skedekausi avattu, LOL




Kevättä rinnoissa. Santeri feat. Hanski karavaani liikkui Kuusamosta Rolloon. Nättiä ja helmee. Kaikkee pitää olla ja niin ensimmäisenä suunnattiin tietenki Rollon ytimeen eli Samppariin. Lordi aukiolla yritettii ottaa "tanssipeliä" haltuun, mutta ei se ilmeisesti ollu ees tanssipeli. Oltiin niin turisteja (lue: vissiin liian vanhoja siihen), ettei osattu käyttää sitä. No sitte kuin siistiä (no aivan älyttömän siistiä) Rollossa on meneillään Design Week ja kaupungilta löyty jos jonkin sortin taidetta. Löyty semmonen putiikki, jossa myytiin ehkä maailman hienoimpia, ainaki Rovaniemen hienoimpia (vaikka Lapissa ollaan nii ei sitä lapinlisä -kiintiöö kannata käyttää heti ekana päivänä)KORVIKSIA. Huh. Oisin voinu ostaa ne kaikki, mutta ostin vaan parit. Sellaset hehkulamput ja legopalikat (kuvamatskuu on ehkä myöhemmin luvassa), Kingkongit jäi vielä sinne huutelemaan meikän nimeä Miss Diorin kanssa.

Kyllä meikä tykkää. Voin sanoo, että en oo Kuusamolaistunu yhtään liikaa, koska Rollo höllii niin paljo.

Eilen käytiin alottamassa sitte skedekausi (tuplaLOL). Siitä vähä kuvamatskuu. Huomaa Hanskin kengät!! Ens kauden skedekenkä muotia.

Tänään sitte pärähtää käyntiin nämä kauden tärkeimmät kisat eli Anttisworld CUP. Ja kinkereistä ja kekkereistä löytyy lisäinfoo täältä . Nähhäänpä Oukulla!

- Santeri

Peeäss ja äspee: Ränen viettämä blogihiljaisuus varmaan päättyy tänään sillä naisen juna pärähtää Rollon asemalle parin tunnin päästä. Jos vr:n ennusmerkit pitävät paikkansa niin juna saapuu siinä puolen päivän jälkeen. Mutta tyylikkäästi myöhässä. Se vois olla veeärrän uus slogani! Eli stayd tuned ja Sysipaska on, elää ja kukoistaa tänäkin rakkauden keväänä 2010.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti