torstai 20. elokuuta 2009

Kevättä rinnoissa




Nonii. Alkaa tämä elämä Santerillakin voittamaan. Kodeiinit ja muut pillerit on suurinpiirtein loppu. Pötköttely ja fysioterapiassa käynti alko riittää. Täydellisistä naisistakin ehin kattoa jo vitos tuotankauden että oli aika hilata vanhat luut takas tonne kukkulalle. Pari päivää kuvailin Sidekickin NZ openeita, mainetta, kunniaa ja rahapalkintojahan sieltä heru. Kattokaa sitte syksyllä Hiutaletta niin näätte mun ja Ränen huippulaatusta kuvamatskuu. Se on kaikkien aikojen jakso Blumin ohjelmassa tulossa! Be ready!

Kevät on tullu. Lumi on pehmeetä ja aurinko paistaa. Pulkka luistaa. Meikäki kävi tänää kokeileen vähä miltä se paippi tuntuu. Parissa päivässä oon ihan varmasti päk in pisnes! Kävin vaan ettimässä jotain selkäpanssari, mutta ei oikee sopivaa kokoa löytyny. Pitää jatkaa ettimistä, pistäkäähä viestiä jos teillä ois suositella jotain mallia. Tavotteena päästä turtlesien kerhoon :)

Räne on ollu niin kunnollinen ihminen, että sitä on ollu vaikee saada mihinkään ilakointiin mukaan. Mutta eilen päätettiin lähtee Shooterssiin. Se on paras karaokemenopaikka evör ikinä missään. Paikka oli täynnä snoukkareita ja skimpaajia ympäri maailmaa, eli viiden tähden skenepileet täydessä meiningissä. Otettiin yleisö täysiä haltuun Womack & womackin Teardrops piisillä ja oltiin ihan naamat. (eli suomennettuna juotii alkoholittomat ginger beerit, kyhjotettiin kahestaan jossain nurkassa ja teilattiin kundit jotka yritti iskeä meitä heti kättelyssä, käytiin laulamassa ja poistuttiin takavasemmalle ja mentii kämpille nukkumaan..)

Hauskaa on ollu ja harmittaa jo valmiiksi ku aika rientää yhtää nopeeta ku Usain Bolt (Rikelle propsit hyvästä läpästä)

- Santeri

ps. Kuvia tunnelmista mäestä ehkä lähipäivinä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti