lauantai 22. elokuuta 2009

paippihommia




Jotta moro!!

Pikkusen on ollu makiat pari päivää. Santeri on tehny comebackin pulkan päälle ja painaa hiileen ku viimistä päivää ottaen kii menetetyt saikkupäivät. Terapia on toiminu samoin ku rautanen lihaskunto ja Santerin selkä alkaa oleen parempi päivä päivältä. Ränenki mieliala ja motivaatio on kiivenny kattoon ku orava puuhun heti ku sai apinakaverinsa takasin laskumestoille. Jälleen painetaan kahen voimalla mäkee ylös ja alas ja opetellaan temppua tempun perään.

On kiinnostanu nää paippihommat ny suhteellisen paljon, koska täällä Cardronassahan on vaan 3 paippia, jotka kaikki on poikkeuksetta useimmiten saakelin hyvässä kunnossa. Yks on semmone iha täysmittanen Olympic-pipe, sitte on Johnny-pipe, joka on semmone Rukan paipin kokone suurinpiirtein ja sen perään pikkunen International-pipe. Kyllä kelpaa pistää reenaten. Sitä ollaanki tehty nyt pari päivää putkeen ahkerasti itse Suomen lumilautamaajoukkueen päävalmentajan Pekka Koskelan (peräänny!!) johdolla. Pekka seisoo paipin alhaalla ja videokuvaa ku muijaa droppaa hyllyltä. Ranin jälkeen pääsee heti analysoitavaks, että missä meni vikaan ja miksi. Eilenki haikattiin pari tuntia putkeen ihan miälissään ja kauheessa soijjassa muutamaa hittiä kuntoon. Mikä parasta, haikatessa saa paljon toistoo temppuihin, mutta myös polttaa pirusti kaloreita ja pakarat tiukkenee silmissä. Tänä aamuna peilistä kurkisti Jennifer Lopez sekä Beyoncé. Kelpas lähtee snoukalle.

Semmosta tänne. Lähetään varmaan lauantai-illan ratoks leffaan kattoon Brünoo ja nauttiin yhtä mauttomasta huumorista ku mitä ite viljellään. Sen kummempaa lauantai-illan huumaa ei oo tiedossa, aamulla on taas aikane lähtö hommiin. Santerilla on viralliset paippireenit, se edustaa Suomee tiistaina pidettävissä maalimancupin kilipailuissa. Muistakaa pitää peukkuja joskus siinä Suomen aikaa ma-ti välisenä yönä kello kolme.

lööööv,

Räne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti