torstai 27. elokuuta 2009

Paska on perseestä






Rakkaat plokimme lukijat. Elämä reissussa ei oo aina sitä kuuluisaa hauskaa. Välillä menee herneet nenään jollain ja saattaa joutua vähän mököttämään hetken. Toisinaan skröde sidekick Romppainen heittää meitä pihalle jäähylle. Mökötyksen aihe tällä kertaa on tämä keli. Ehittiin jo hehkuttamaan täydellisistä kevät keleistä, mutta tais takatalvi puskea pirttiin. Lunta tullu pari päivää ovista ja ikkunoista ja näkyvyys mäessä on ollu nolla. Säätiedotus lupaa samanlaista vielä seuraavat neljä päivää. Morgan Freeman on ollu nyt tuttu näky peilistä aamuisin. 

Yritettiin kyllä juua keliä paremmaksi keskiviikon kuuluisassa karaokeillassa. Oltiin koko suomiköörillä, Keijo mukaan lukien pailaamassa ja pilettämässä. Ne oli yli 10 tähen skenepilleet, oli proosnoukkaria aina Saunavihdasta Daddy Deivikseen. Jälkimmäisen perään allekirjoittanut joutui pyyhkimään kuolaa naamalta. Muuvit oli katossa. Korealaisen brakedance kundiystävämme K:n kanssa otetiin tanssilattia haltuun ostoskärryillä, kalastuksilla ja curling -muuveilla. Hiki valu.

Ei sitte kuitenkaan juotu tarpeeksi koska keli ei siitä parantunut. Tässä mietitään Ränen kanssa, että mitä meni vikaan?!

- Santeri

Ps. Yritettiin myös lohtushoppailla. Santerin maailman cup depyytin onnistuttua erinomaisesti nostettiin kytkintä kohti Queenstownia. Päivä oli mahtava ja saatiin rahoille vastinetta. Ryijyä ja tuliaista lähti messiin. 

2 kommenttia: