lauantai 1. elokuuta 2009

Santerista ja Ränestä Päivää!!




Vaikka meijän elämä onki aika vauhdikasta ja suurimman osan ajasta ollaan so stoked eli mielissään ni kyllä se välillä vastustaakin. Ei nyt onneks mitään vakavampaa mutta semmosta pientä epäonnee ollu matkassa jotka vähän laittaa harmittaan.

Tossa yks päivä tultiin kyliltä ja meijän mainio Subaru, jota ollaan niin hehkutettu alko vähän yskiin savua kotipihalla. No ajateltiin tieysti, että jos ignorataan ongelma ni se menee ohi ja kaikki on taas seuraavana päivänä hyvin. No aamusta sitte herättiin taas aikasi mäkeen niinku normaalisti ni keli oli ku ruma morsian eli ei kauheen nätti. Tuuli ja vettä (vuorilla lunta) tuli ku aisaa joten laskuhommista tuli välipäivä. Sitte myös Subaru päätti ottaa välipäivän. Korjaamolla selvis, että jäähdytysnestesäiliö (tai joku, ei me naiset näistä autohommista mitään tiietä) oli hajalla ja moottori leikkais kiinni ihan näillä sekunneilla. No, auto jäi sitte sinne eikä tiietä koska se saadaan takas. Ei tiietä myöskään, että kuinka tyyriiks korjaus tulee. Voi olla, että Santeri ja Räne syö loppureissun makaroonia ja esittää New Worldin (marketti) eessä katutaidetta muutaman lantin toivossa.

Mentiin sit könälle purkaan vähän agree. Meillä oli hyvä haippi päällä. Rautaa nousi ja crosstraineri sai kyytiä. Tosin sitäki iloo kesti vaan puolisen tuntia kunnes henkilökunta tuli ilmottaan, että sali menee kii. Ei meille ollu kukaan kertonu, että se menee perjantaisin niin aikasi kii. Pikku nakerrus päällä ku vatsalihassarjat jäi ihan kesken, eikä kyykyn kyykkyä ollu viä kerenny suorittaan. Laahustettiin sateessa kämpille odottaan seuraavan päivän kello kuuden aamuherätystä, koska saatas yläkerran Timiltä aamulla kyyti liftausaidalle, josta ehkä säkällä päästäis koko kööri mäkeen.

Pikkusen kujalla pyörittiin sitten seuraavana päivänä kamojemme kanssa vähän jälkeen seittemän Queenstownin tien varrella liftausaidalla. Pimeetä oli ku säkissä ja näytti vähän epätoivoselta mäkeen pääsy. Sitte jostain ihan puskista pysähty auto siihen ja ystävällinen naishenkilö ilmotti, että koko porukka, sidekick mukaan lukien pääsee kyytiin jos saahaan kamat mahtuun. No vanhoina tetriksen pelaajina pakattiin auto täyteen suksee, snoukkaa, sauvaa ja monoo ja saatiin vielä ittemmeki tungettua takapenkille. Perillä mäessä se meijän kuski, Sharon ilmotti, että päästään takaskipäin sen kyydissä jos vaan haluttiin. Ja kyllähän se meille kelpas. Helkkarin hyvän laskupäivän jälkeen poikettiin vielätakas tullessa legendaarisessa Cardrona Hotellissa afterskiissa (tosin terveyslomalaiset otti vaan kaakaot vaikka Räne yrittiki ehottaa jotain pieniä alkoholijuomia onnistuneen päivän kunniaks). Sharon heitti meikät kotiovelle asti ja oltiin kyllä hullun kiitollisia. Ihmeen smuutisti meni toiki homma vaikka aamulla oli vähän eväät levällään ja ehkä hitusen uskon puutetta.

Semmosia hommia tälläkertaa. Vuorilla tulee lunta, se tietää meille putskua yllinkyllin. Odotellaan tietoo Subarusta ja päivitellään sitten taas lisää ku alkaa tapahtuun. Morot,

Räne

1 kommentti: