sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

ameriikan elämistä



Heipä hei!

Täällä vieläkin vaan Mammutilla porskutetaan, elämä on kohdelly hyvin. Perjantaina oli aivan täydellinen parkkipäivä, höylättiin Main parkkia ja keskikokosta parkkia, Forest Traila ja paippia vuoronperään. Välillä ei tienny mihin suuntaan ois menny ku kaikki oli niin hyvässä kunnossa ja kaikkee ois halunnu kerralla laskee. Forest Traililla oli kolmen poksin linja ja siinä sitä sitte reenattii rania kuntoon hiki päässä. Tuloksena oli, että ländäiltiin päälteen, perseelteen ja jopa jaloilteen.

Lauantaina alko oleen lihakset(läskit) jo sen verran turta, että piettiin suosiolla yks välipäivä, jotta loppureissun lasku vielä kulkis. Ois kyllä edelleen vaan mieli tehny sinne mäkeen, mutta kerran ollaan lomalla, ni pystyttiin kuitenki vähäsen oleen sykkimättä. Nukuttiin pitempään ja käytiin breakfast clubilla aamupalalla. Kahvia, hedelmiä, raikkua, pannukakkuja. Perus aamupala. Loppupäivä hengailtiin kaupungilla ja illalla käytiin kattoon Alice in Wonderland-leffa. Se ei vissiin oo siis mikään lastenleffa. Laukkanen sano, ettei oo aikuistenkaan. Välillä kattelin ku Laukkanen piiloutu kaulaliinansa taakse ja päästeli kauhunkiljahduksia. Kun laukkanen oli rauhottunu käytiin vielä irrottelemassa Whiskey Creekissä. Irrottelua kesti n.20minuutin verran. Pistettiin jalalla koreeks musiikin tahtiin niin kauan kunnes jenkkihirvitykset alko käymään vähä liian tuttavallisiks, joten oli pakko poistua takavasemmalle ja nukkuun. Hyvä päivä oli kuitenki.

Tänään on taas lasku kulkenu. Southparkkiin oli tullu neljän hyndän linja. Niistä sai aika kivasti losotella. Paippiki oli hyvässä kuosissa. Santerin siteet tosin hivenen renkkaa. Onneks Ameriikassakin on olemassa vanhaa kunnon jesaria. Toivottavasti viritykset kestäis vielä 3 päivää.

Normaalisti käytiin jälleen syömässä ravintolassa. Otettiin Laukkarisen kaa bisset sekä normi Amerikkakokoset annokset. Koko laskun hinta oli 19.66. Nopeen valuuttamuunnoslaskelman jälkeen todettiin, että se tekee abouttiarallaa vajaat 14euroo. Yhteensä. Ei paljoo puristellu kukkaron nyörejä. Happyhour hintojen lisäks myös noi annoskoot on jotain suhteellisen huvittavaa. Tossa kuvaa yhestä ravintolakeikasta. Tilattiin salaatit tacokuoressa..

Viikkokilpailu on edelleen käynnissä, sillä ratkaisua Ränen laukkuhommaan ei oo vieläkään tullu. Pistäkää vaan lisää kommentteja ja arvauksia tuleen. Vinkiks vielä, että pistin British Airwaysille justiinsa claim formin meneen; 1695 Euroopan Unionin yhteistä rahaa hakusessa. Kiitos.

Räne

1 kommentti:

  1. Indoneesian hedelmäaitta Sumatera Berestagi ja tulivuoret kutsuu. Kuuluuko?Sipe on NIIN huolissaan laukusta. Lähinnä huolestuttaa, että kalsarit pitäis vaihtaa joka päivä. Miten on, onko nyt realistista nyt tämä laukkuhätätilan aikana? Se päivävaihtokierto oli Sipen opinto-ohjelmassa ja sitä on julistettu siitä asti kaikelle kansalle. Jupe kannattaa Sipeä! Terveisiä Santerille ja Ränelle! Huomenna siirrytään takaisin fanttileiriin. Olisko nyt fantit ja miehistö kunnossa viidakkoseikkailua varten, selviää torstaina. Iloista turvallista olemista toivoo Sipe ja Jupe.

    VastaaPoista