keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

VIIKKOKILIPAILU!!


nimimerkki nr.1 fani:n innoittamana, pistämme viikkokilpailun pystyyn!

kysymys:

Tuleeko Räne näkemään enää ikinä laukkuaan?

vastaus ja perustelu kommentteihin. paras ja oikea kommentti palkitaan. mahdollisesti. ja todennäköisesti british airwaysin piikkiin.

3 kommenttia:

  1. Sillä perusteella, että tunnen muutaman ramppimiehen Helsinki-Vantaan (HEL/EFHK) maapalveluista, voin sanoa, että Ränen laukku voi löytyä vain seuraavilla ehdoilla: 1. Se ei löydy Euroopan tai Amerikan mantereelta 2. Se ei löydy maalta, vaan vesistöstä 3. Se ei ole löytöhetkellä asumaton 4. Kaikki hammastahna on syöty.

    Mutta koska olen parantumaton optimisti, sanon ettei se löydy koskaan. Räne voi nähdä laukkunsa vain villeimmissä unissaan. Niin, niissä missä tapahtuu kaikkea villiä. Esim. muukalaiset hyökkää ja saat niistä kuvan. Näin muuten ite just semmosen. Ei vitttttu, se OLIKIN UNTA FFFFFFFFUUUUUU!!!!11

    VastaaPoista
  2. pessimisti ei koskaan pety. ränen laukku tulee perille viimeisenä iltana, kun olette jo lähtenyt sieltä. sitten se katoaa taas kahdeksi viikoksi.

    loppujen lopuksi laukun sisältö on tyhjennetty mutta räne saa laukkunsa kuitenkin takaisin.

    ps. mitä mä voitin? SP repun???

    VastaaPoista
  3. Ränen laukku on visusti tallessa lentoyhtiön hellässä huomassa. Lentomekaanikot tietää, että neiti on ylen huolellinen tavaroittensa suhteen ja haluavat auttaa niiden säilymiseen, ehkä jopa lisääntymiseen meikkipussin verran. Siten vastaan, että taksi tuo laukun hyvän palvelun kera Tampellaan ja Räne siis näkee sen. Sisältö on siististi viikattu ohjeellisesti toisin kuin Sipen repun sisältö.

    VastaaPoista