maanantai 1. maaliskuuta 2010

Mammoth, CA, US


Juuessei, juuessei!

Nonni, täällä ollaan sitten vapaassa maailmassa, elikkä pohjois-Ameriikan Yhdysvalloissa, Kalifornian osavaltiossa. Kaikki on suurta ja päät pyörii ku pöllöllä. Täällä small size juomaki on meijän large kokone. Large juoma on sitte meijän ämpäri. Matkustettiin Tampereelta tänne pääkallopaikalle Motel-6:iin Mammoth Lakesille yhteensä semmoset 36 tuntia. Onneks otettiin chaföör ja massiäijjä HP mukaan Losista ni se kuljetti meijät turvallisesti vuokra Fordilla perille ja me vaan pötkötettiin kyydissä. Oli kyllä aika väsyny meininki ku vkloppuki meni niin humussa Twisted Sisterssiä säätäessä.

Huolimatta siitä, että Munkki-Pehkonen oli messissä, taisi Paskasäkä-Kuortin huono tuuri hieman kompensoida normaalia hyvää onnee ku yhet laukut jäi jonnekki matkalle. Onneks lautabägit tuli, joten päästiin jo heti tänää laskeen. Santerin laskuhousut ja hengakamat ja Ränen toalettitarpeet mukaanlukien piilarit on jossain vielä matkanvarrella. Mäessä oli siis tänää sokeitten slopestyle. Huolimatta pienistä teknisistä ongelmista snoukkailu oli kyllä sitä itteensä eli ihan pirun siistiä! Täälläku tota lääniä on ja parkkejaki joku 5. Kahta erikokosta paippiaki lasauteltii ja oli kyllä aivan mahtavaa! Kevättä ilmassa ja rinnoissa.

Tällähetkellä ollaan kämpillä hampaitten valkasuliuskat suussa. Huomenna suihkurusketus ja sitte silarit ja rasvaimu. Making the American dream come true! Sidekickejä on tälläkertaa kaks, Laukkasen Hanna ja Parviaisen HP. Seura siis kohillaan.

Tässä vähä kuvaa Los Angelesista ja ekan päivän snoukkahommista.





Räne ja Santeri

1 kommentti:

  1. No vot, ja kalkikset kituu vaan täällä Balin kupeessa. Snorklausta päivä ja nyt väsyttää. Pitäkää toki te vauhdista huolta.

    VastaaPoista