tiistai 9. maaliskuuta 2010

VIIKKOKILIPAILU!! on päättynyt.


Terve!

Viimesiä viedään täällä mammutilla. Tänään on viiminen kokonainen päivä näillä huudeilla. Huomenna lähetään mäkihommien jälkeen suoraan ajaan kohti Los Angelesia ja megaostoskeskuksia ja Hollywood-kylttiä.

Näin viimisen illan kunniaks Räne kävi kuin kävikin hakemassa omin pikku kätösin oman laukkunsa motel6:sen vastaanotosta. Laukku on nyt tehny matkaansa 10 päivää Helsingistä Mammutille. Tässä kuvatodisteaineistoa surullisen kuuluisasta laukusta, joka on jo julkkis täällä Mammutilla. Huomatkaa laukussa oleva RUSH (kiireellinen)-tägi. Mietin vaan, että mikähän vittu sitten on kiireetön, jos kiireelliselläki kuljetuksella kuluu vaan se 10 päivää. Tainnu olla British Airwaysilla henkilökohtanen rush hour.


Viikkokilpailu on nyt siis sitten päättynyt. Kukaan vastaajista ei valitettavasti tälläkertaa osunut oikeaan. Vastaukset kyllä olivat kaikinpuolin viihdyttäviä ja monipuolisia, Andreaksen vastaus oli ehkä lähinnä omaa kauhuskenaariotani tapahtumasta. Saatat saada siitähyvästä jonkun palkinnon joskus. Tosin voi olla, että ei heru muutaku lämmintä kättä sillä British Airways lähettää jälleen terveisiä perseestä: Ränelle on myönnetty 50$:n kipukorvaus. Thanks for nothing shitfaces! Saattaapi olla, että tästälähin lennän Mammutille American Airlinesilla. Aikeet on kovat pistää luut kurkkuun check-in tiskillä Losissa ku lähetään taittaan kotimatkaa kohti Suomee. Eilen suihkussa harjottelin puhetta, jonka meinaan British Airwaysin check-in virkailijalle esittää ennen koneeseen astumista. Se menee suurinpiirtein näin: Pistät meikät business-luokkaan, muija!

Joo, mutta onneks tänään oli aivan mahtava snoukkapäivä, koska eilen tuli taas lunta ku saavista. Aamusta vähä putskuu ja bluebirdiä ja loppupäivä parkkia! Nyt pitäs alkaa pakkaan ja miettiin, että mitä kaikkee siistiä sitä ostais Losista!

Räne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti