tiistai 2. maaliskuuta 2010

Putikka pöllyää ja ämmät nauttii

Huh, täällä tulee nii paljo lunta, ettei uskoiskaan. Lähettiin aamusta aikasee snoukkahommii ja aurinko paisto kivasti pilven takaa. Shreddailtiin Forest Trail Parkkia(semmosta semi kokosta parkkia), jonne oli ilmestyny kiva hyppyri ja korneri. Oli rentoo, pehmiää ja fiilis katossa. Sitte jostain puskista alko sataan lunta ja sumu hiipi nurkan takaa. Iha omilla silmillä näki (jopa, ne joitten piilolinssit on edelleen jossain hevon perseessä) ku parkki meni sumuu ja flättivalo valtas mestat. Shredattii vielä hetki mutu-tuntumalla ja mentii kahville. Iltapäivästä käytii uhmaan tuulta ja tuiverrusta ja laskettii minipaippia ja minihyppyreitä. Oli tosi mukavaa mutta pertut alko oleen senverran märät, että oli pakko lähtee kämpille kuivatteleen.

Sitte käytii vähä kaupungilla hummaileen ja ettiin Ränelle silmiä ja Laukkaselle kemmiä ja teknologiavälineitä. Laukkasen tarpeet saatiin hommattua mutta piilolinssejä tästä kaupungista ei löydy. Pitää lähtee jonnekki toiseen kaupunkii silmälääkärille, jos haluaa loppureissusta jotain nähä. No, käytiin taas syömässä ulkona, samassa paikassa ku eile. Siä on aina 16-17.30 happyhour, eli ruuat ja juamat puoleen hintaan. HP eli massiäijjä eli artisti heitti vielä jälkkärit koko sakille, tilattiin tietenki normi amerikanläski setit. Kuvassa näkyy jälkiruoka nimeltä Cookie Monster. Joo, nimi varmaan kertoo.

Illan päätteeks käytiin vielä respassa kattoon oisko laukut tullu. Munkki-Pehkosen laukku oli tullu. Paskasäkä-Kuortin laukku on saapunu Lontooseen, siitä eteenpäin kellään ei oo tietoo. British Airways, terveisiä perseestä! Ei tarvi paljoo varmaan niitä kamoja enää odotella. Huomenna aamulla vielä meen selvitteleen Motel-6:n General Manager Ronin kaa, että mikä vittu siä ny on. Ron pistää niille luun kurkkuun. Se on hyvä äijjä.

No, huomenna toivottavasti putskuu ja bluebirdii!

Räne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti